Trupa Victory of Art

Trupa de adolescenți Victory of Art este un concept original, prin care aceștia se descoperă și se dezvoltă. Prin artă (actorie, dans și muzică), adolescenții vorbesc, de fapt, despre ei. Această combinație este definită ca un musical, dar se remarcă prin faptul că fiecare spectacol este de/despre/cu adolescenți. Mai pe scurt, tineri actori care fac teatru, cântă și dansează în același timp. Asta ar fi o observație superficială, pentru că, dincolo de cortină, se regăsesc mult mai multe: emoții, tensiune și sentimente. Ore, zile, luni de repetiții pentru ca spectatorii să plece fericiți la finalul spectacolului. Totuși, stresul sau rutina  cu care se confruntă permanent parcă sunt alungate de energia cu care se încarcă reciproc, ieșind la iveală glume, prietenii sau mici povești de iubire.

Adolescenții se confruntă cu diverse probleme, mai ales din punct de vedere emoțional. Apar conflicte, pasiuni, dar și fluctuații între stările de spirit, între bucurie și tristețe. Uneori au sentimentul de singurătate, alteori sunt dominați de incertitudine. Sunt supuși permanent greșelilor, dar prin artă învață să se descopere, să vorbească despre ei înșiși, să aleagă cum să meargă pe drumul cel bun. Ei sunt formați ca artiști și, astfel, învață să-și rezolve probleme și să-și descopere propria personalitate. Reușesc să se adapteze lumii din jur și să accepte defectele, fără a face un complex din această cauză. Prin actorie, dans și canto, adolescenții sunt conduși într-o lume mai bună, care le aparține.

Vă invităm să pășiți în lumea noastră pentru a descoperi povestea acestor adolescenți talentați, care vă așteaptă să-i întâlniți atât în toată România, cât și peste hotare!

https://victoryofart.com/wp-content/uploads/2018/11/maraton3.jpg