Echipa Victory of Art

jjnk

PROFESOR ACTORIE - FONDATOR VICTORY OF ARTJulieta Georoiu

● Este actriță și profesor de actorie din anul 2002
● A absolvit actoria la clasa prof. Adriana Pitesteanu și masterul în pedagogie la UNATC, clasa prof. Florin Zamfirescu
● Predă actorie copiilor și tinerilor, cu pasiune și dăruire, pregătindu-i pentru o viitoare carieră artistică, mulți pornind spre Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”
● Susține seminarii de dezvoltare personală prin metode ale artei teatrale
● Din 2014, conduce trupa de teatru Victory of Art (formată din elevi de la licee și școli gimnaziale din București), cu care a participat la o serie de festivaluri de teatru pentru copii și tineret și unde a obținut numeroase premii importante
● În februarie 2015, a filmat la Hollywood “Armenia. My Country. My Mother. My Love” (film calificat la SUN DANCE USHA FESTIVAL, care a avut premiera în 2016 și a fost promovat de FUNDAȚIA “100 LIVES”, al cărei membru co-fondator este actorul George Clooney)
● Dincolo de rolul de coordonator, iubește să le dea adolescenților libertatea de a scrie și de a-și face singuri coregrafiile.

PROFESOR ACTORIERadu Solcanu

● actor de teatru și film
● a absolvit în 1999 Academia de Teatru și Film, clasa prof. Sanda Manu
● are o bogată experiență în teatru, jucând în numeroase producții teatrale:
- „1951”, „Totul e prea mult. (Nimic e cam puţin.)”, „Talk show”, „Lovitura” - regia Ion Mirciogă
- „Încă-i bine” și „Viață de cimitir” - regia Rodica Popescu-Bitanescu
- „Tarelkin” - Teatrul Metropolis, regia Gelu Colceag
- „Galy Gay” - Teatru de Comedie, regia Lucian Giurchescu
- „In fiecare zi Dumnezeu se roaga la mine”, „Un spectacol de teatru„ ”No flash”, „Copilul divin” – regia Cris Simion
- „Acul cumetrei Gurton” și „Mincinosul”, regia Sanda Manu

● De asemenea, Radu Solcanu are numeroase colaborări în producții de film și TV, dintre care amintim: "Profu”, "Las Fierbinti", ”La bloc” - seriale ProTV, "Ruxx" - serial HBO, „Zâmbet amar”- scurt metraj, „Efect 30”- Prima TV, „Fructe brumării” - TVR Cultural, „Somnul Insulei” – lung metraj, regia Mircea Veroiu
https://victoryofart.com/wp-content/uploads/2023/09/Radu-Solcanu-BW.jpg
https://victoryofart.com/wp-content/uploads/2023/09/Narcisa-Mocanu-BW.jpg

COACHNarcisa Mocanu

● este Mentor Coach în cadrul Școlii de Formare în Coaching - Coachingdipity și Coach Certificat ICF, PCC.
● cu un background profesional în industria media și în sectorul creativ din Romania, Narcisa a înțeles că echipele și oamenii pot atinge cote de succes inimaginabile dacă sunt puși în centrul priorităților unei organizații. Ei trebuie însoțiți nu doar să livreze rezultatele organizaționale planificate, ci și să își atingă propriile obiective de viață, propriile satisfacții și să-și descopere zona de excelență personală care ii duce spre împlinire.

”Să întelegi cine ești, să te accepți și să-ți croiești un viitor aliniat visurilor și aspirațiilor tale este calea spre împlinire personală și succes.
Lucrul cu tineri atât de îndrăzneți, curajoși și preocupați de viitorul lor este probabil cel mai provocator proiect pentru un coach. Dincolo de atelierele creative centrate pe teatru, dans, canto, impro sau media, sesiunile de coaching artistic sunt cu atât mai prețiose cu cât aduc în centrul priorităților lor dialogul autentic cu generația tânără. Dacă dorim să avem colaborări trainice cu generațiile viitoare, trebuie în primul rând să îi întâlnim, să le creem spațiu de exprimare, să îi înțelegem și să le oferim contextul optim ca ei să se dezvolte.”

PROFESOR ACTORIEFlorin Grigoraș

* Este profesor de Arta Actorului la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale”.
* Are numeroase roluri jucate, atât în teatru, cât și în filme.
* A jucat la Studioul de Teatru “Casandra”, Teatrul UNU București, Teatrul G. Ciprian Buzău, Teatrul Mic București, spectacol de licență regie, UNATC, București.
* A jucat în filme, precum “Greșeală”, regia Gabriel Bugnar; “Ana, mon amour”, regia Călin Peter Netzer; “Mâna lu’ Paulișta”, regia Cristian Mungiu.
* A fost asistent de regie pentru musicalul “Jesus Christ Superstar”, regizor pentru “American Buffalo”, “Omul Pernă”, “Fluturii sunt liberi”, “Privește înapoi cu mânie” etc.
* Predă actorie și istoria cinematografiei la Victory of Art.
https://victoryofart.com/wp-content/uploads/2022/11/WhatsApp-Image-2022-11-16-at-7.50.54-PM.jpeg
https://victoryofart.com/wp-content/uploads/2021/10/WhatsApp-Image-2021-10-08-at-1.03.35-PM.jpeg

PROFESOR ACTORIEȘtefana Ionescu-Darzeu

● Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale”, Facultatea de Teatru, specializarea Actorie - Masterat (2009 - 2011)
● Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale”, Facultatea de Teatru, specializarea Actorie (2006 - 2009)
● Cursuri de actorie la cercul Casei de Cultura „Geo Bogza” Câmpina (2005 - 2006)
● Colegiul Naţional „Nicolae Grigorescu” Câmpina, specializarea Filologie - engleză intensiv (2002 - 2006)
● A jucat in piese de teatru: Fantoma in piesa „Tatal” la teatrul Bulandra, Jill in piesa „Fluturii sunt liberi” examen final regie anul I, Hilde in piesa “Femeia marii” examen regie anul II, Vasilisa in piesa “Azilul de noapte” examen actorie anul II, Masa in piesa “Trei surori” examen final actorie anul II, Colette in piesa “Gaitele” examen final actorie anul II, Adela in piesa “Casa Bernardei Alba” examen de licenta, Martirio in piesa “Casa Bernardei Alba” examen de licenta, Mita Baston in piesa “D’ale carnavalului” examen de licenta, Fata in piesa “Biloxi Blues” examen de licenta, Tincuta in piesa “Mofturi” master UNATC, Vilma in piesa “Nefericitii” master UNATC, Teatrul Odeon si Institutul Cultural Maghiar, Clovn in piesa “Pa-dam, Pa-daam!” master UNATC SI Teatrul “George Ranetti” Mizil, Diverse roluri in proiectul “Bucurestii lui Caragiale” 2012, 2013, 2014, Ingerul in piesa “Ursonata – scene din viata ingerilor”, spectacol independent 2013, Clovn in piesa “Clovnii poznasi”, spectacol independent 2013 – 2019, Alba ca zapada in piesa “Alba ca zapada”, spectacol independent 2014 - 2016, Marika in piesa “Liliom”, Institutul Cultural Maghiar 2014 - 2015, Emma in piesa “Oricine”, Institutul Cultural Maghiar 2015, Mihaela in piesa “Inca-i bine”, Teatrul de pe Lipscani si Palatul copiilor 2015 - 2016, Elena in piesa “Triunghiul femeilor” 2016, Cenusareasa in piesa “Cenusareasa”, Teatru la Cinema 2016 - 2019, Diva in piesa “Interesul poarta fesul”, Teatrelli, Creart 2016 – 2019, Cetatean in piesa “Coriolanus”, Bulandra 2018-2019, Corul in piesa “Alcesta”, Unteatru 2019
● A jucat in Film/Tv: Masa in scurtmetrajul "Playing Cehov" (2009), regia Gheorghe Preda, Infractoarea in "Trasniti in NATO" episodul 48, seria 13 (ep. 704), Asistenta in "Trasniti in NATO" episodul 9, seria 14, Aparitii la emisiuni Tv (“Confesiuni”, “Tvr55”, Revelion Tvr 2013), Gregor’s Mother Young in “Comrade Detective” (2017), produs de Channing Tatum, Ica in “Adela” (2021) Antena 1
● Aparitii in reclame: Uronat Gold 2017, Carrefour (nedifuzata) 2018, E.ON 2020
● Voci: Cosma in “Printesa Elefant”, episoadele 14 – 26, Diversi in “iCarly”, episoadele 101-110, 117-118, 220-222, 225, Elevi, Rina, Femeie, Diversi in “Drake & Josh”, episoadele 101, 103-106, 201-202, 205, 308-320, 401-420, diverse filme si seriale pe Netflix.

PROFESOR ACTORIE Raluca Robu

• Absolventă a Academiei de Radio şi Televiziune „Tudor Vornicu”, specializarea redactor-prezentator TV (2004)
• Licenţiată în Arta Actorului la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografie, Bucureşti; absolventă a Universităţii “Hyperion”,
Facultatea de Arte, secţia Actorie
• Interpretarea diferitelor roluri in teatru (Teatrul Evreiesc de Stat, Compania Daya, Teatrul 7, Teatrul Mezzatino)
• Colaborări cu televiziunea:
– realizator şi prezentator al unei rubrici de cultură teatrală în cadrul emisiunii “Studioul Aristide Buhoiu”, difuzată pe postul OTV
– voice-over la emisiunea “Spune-mi pretul” – Kanal D
– interpretarea a diferite roluri in piese de teatru pentru copii – TVR 1 (emisiunile: Întâlnire de basm si In curtea bunicilor )
– interpretarea a diferite roluri in scenete / emisiuni de divertisment / seriale tv la TVR, PRO TV, Antena 1, Prima TV
– roluri în filme: – “Povestea unei zile” – regia Petre Năstase
– reclame TV
https://victoryofart.com/wp-content/uploads/2023/09/Raluca-Robu-BW.jpg
https://victoryofart.com/wp-content/uploads/2021/10/WhatsApp-Image-2021-10-08-at-1.08.24-PM.jpeg

PROFESOR ACTORIEDan Crudu

● Trainer in proiectul „Teatrul – pasi catre cultura, pasi catre viitor!”
● Absolvent al Facultatii de teatru in anul 2002, clasa Adriana Pitesteanu si Iulia Boros
● Licentiat in arta actorului la Universitatea de Vest din Timisoara
● De-a lungul timpului a avut numeroase colaborari in teatru cu actori si regizori dintre care: Catalin Naum, Constantin Codrescu, Margareta Pogonat, Alexandru Tocilescu, Ducu Darie, Liviu Ciulei, Marcel Iures, etc.
● Colaborari in televiziune pentru mai multe seriale si emisiuni de divertisment: Chestiune zilei cu Florin Calinescu – Pro – TV ( 2002 – 2004), Matinal TVR, Duminica in familie – Antena 1, La bloc – PRO TV, Traznitii – Prima TV, etc.
● A jucat in filmele:
– Weekend cu mama, regia Stere Gulea
– Restul e tacere, regia Nae Caranfil
– Portretul luptatorului la tinerete, regia Tica Popescu
● In anul 2014, impreuna cu Sofia Crudu a infiintat Trupa de teatru „Istetila – teatru pentru copii”. Prezinta spectacole de teatru interactive si educative
● De peste 15 ani sustine cursuri de arta actorului pentru copii și adolescenți.

PROFESOR ACTORIESofia Crudu

● Este actriță, învățătoare și trainer de psihodramă.
● A absolvit Colegiul Pedagogic ”Stefan cel Mare”, Bacău, profil învățători, anul 1994.
● Este licențiată în Arta actorului la Universitatea de Vest, Timișoara, promoția 2003.
● Membră fondatoare a trupei de teatru pentru copii ”Istețilă”.
● Trainer, absolventă a școlii 3T, Timișoara, promoția 2008.
● Start NLP profesional la Mind Master, promoția 2014, pentru formare in coaching.
● Este membră fondatoare a Federației Române de psihoterapie - FRP - acreditată de colegiul psihologilor din România, membră a Federației Europene a Organizațiilor de formare in Psihodramă (FEPTO).

”Voi de ce-ați venit la teatru, să puneți o cărămidă sau să plecați acasă cu cele deja existente?!” Sunt primele cuvinte auzite de la profesoara de actorie și ele mi-au marcat traiectoria profesională și devenirea mea. “A învăța” face parte din rutina mea zilnică. Toată viața mi-am petrecut-o alături de oameni, echipe de oameni, în fața sau în spatele catedrei, pe scenă sau în culise, predând, jucând și învățând odată cu toți cei alături de care am fost, indiferent că e vorba de copii, adolescenți sau adulți.

Interacțiunea cu copiii e win-win și tot ceea ce voi lua voi da mai departe, având în spate și multe activități de voluntariat ca inițiator sau partener:
- colaborarea timp de 2 ani cu SOS SATELE COPIILOR prin programul “Teatru-n sat”
- voluntar la “Copacul cu fapte bune”
- numeroase acțiuni civice pe partea de educație sau acțiuni sociale.
https://victoryofart.com/wp-content/uploads/2023/10/Sofia-Crudu-BW.jpg
https://victoryofart.com/wp-content/uploads/2021/10/WhatsApp-Image-2021-10-08-at-1.03.33-PM.jpeg

PROFESOR IMPROVIZAȚIEŞtefan Huluba

A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică Bucureşti „I.L.Caragiale”, secţia actorie, prof. univ. Ion Cojar, prof. univ. dr. Adrian Titieni în 2010 și Master-ul de Pedagogie Teatrală în 2015
● În prezent doctorand în cadrul aceleiași Universități, având ca temă de cercetare: teatrul în educaţie
● Din toamna anului 2010 şi până în prezent este membru fondator al trupei de improvizaţie Backstage Boys
● În anul 2014 câştigă Campionatul Naţional de Teatru Sport din cadrul Festivalului Naţional de Improvizaţie
● Din anul 2012, este colaborator al Compagnie 28 (companie de teatru româno-franceză)
● În anul 2014 câştigă premiul „Cornel Todea”, pentru cea mai bună trupă de actori, la Gala HOP, Gala Tânărului Actor, Costineşti, cu spectacolul „Paravan. Două telefoane”, scris şi regizat de Matei Lucaci-Grunberg şi produs de compania Jamais Vu şi este nominalizat la premiul pentru cel mai bun actor, la secţiunea individual
● Din vara anului 2015 conduce un atelier de improvizaţie pentru liceeni în cadrul şcolii Victoria Art.

PROFESOR ACTORIEMatei Lucaci-Grünberg

● Este regizor de film şi teatru, scenarist şi dramaturg
● A absolvit în 2011 Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale”, secţia Regie de Film și Tv, la clasa Prof. Univ. Dr. Laurenţiu Damian
● În 2013 a absolvit Masterul de Regie de Film și Tv tot la UNATC, clasa Prof. Univ. Dr. Marius Şopterean şi Conf.Univ. Dr. Doru Niţescu
● Din 2013 este doctorand, avându-l coordonator pe Prof. Univ. Dr. Laurenţiu Damian.
https://victoryofart.com/wp-content/uploads/2021/10/WhatsApp-Image-2021-10-08-at-1.03.32-PM-1.jpeg
https://victoryofart.com/wp-content/uploads/2021/10/WhatsApp-Image-2021-10-08-at-1.03.34-PM.jpeg

PROFESOR CANTORobert Costin

● Absolvent al Academiei de Muzică București, Facultatea de interpretare, secția canto;
● Compozitor, orchestrator și textier a peste 60 de piese;
● Fondatorul trupei „Super x” si al trupei Hey.
● Artist liric și solist în corul Preludiu timp de 9 ani;
● Profesor de canto și chitară la Clubul Copiilor, sector 5, București;
● În 2014 participare la Vocea Romaniei în echipa lui Smiley;
● În 2015 profesor de canto la Atelierul de voce al Loredanei;
● A colaborat cu artiști precum Sonny Flame, Shift, TeoRose, Andra Gogan, Bibi, Eduard Sanda etc.
● De asemenea, sensei de aikido la Aikirei România pentru sănătate și parte spirituală.

PROFESOR CANTOIrina Drăgoi

● Este interpretă de muzică din 2005
● A absolvit Școala Populară de Arte din Târgoviște, “Octav Enigarescu” în 2008
● A absolvit Facultatea Politehnica din București
● În prezent este studentă în anul II la Facultatea de Stiinte si Arte, secția Muzica
● Are apariții și colaborări cu diverse televiziuni precum TVR, Pro Tv
● A participat la festivaluri de muzică din țară, câștigând câteva premii importante, precum Premiul I, premiul III, premii speciale, premii de popularitate;
● În 2018 a facut parte din juriul concursului “Cântă acum cu mine”, alaturi de Loredana Groza, la Pro Tv
● În 2018 a câștigat locul 3 la un curs/concurs de Public Speaking, într-un program numit SpeakerMasterClass, cu Andy Szekely
● Are diplomă Bronze obținută la Școala de dans Arthur Murray din București, 2017
● Din 2011 se dezvolta continuu și pe parte personală, emoțională și psihică, alături de couchi din Romania (Oana Stoianovici, Dorothea Stancu, etc), precum și de peste hotare (Tony Robbins, Dean Gratiozi, Brendon Bruchard, etc.) aducănd toate beneficiile acestei munci și în lucrul cu copii.
● Are diplomă de Couch acreditat, 2023
● În prezent are o echipă frumoasă, Orchestra Bucuriei, alături de care interpretează la evenimente private
● Este într-o continuă dezvoltare și evoluție, considerând că muzica este un balsam pentru suflet care creeaza trăiri unice în fiecare ființă.
https://victoryofart.com/wp-content/uploads/2023/10/Irina.jpeg
https://victoryofart.com/wp-content/uploads/2023/10/Theodor-Andrei.jpg

PROFESOR CANTOTheodor Andrei

● a reprezentat Romania la Eurovision 2023 cu piesa “D.G.T (Off And On)” care a câștigat cu peste 5000 de voturi Selecția Națională.
● a fost concurent până în Bootcamp la X Factor Romania (sezonul 9 - 2020) și semifinalist în primul sezon al emisiunii Vocea Romaniei Junior (2017).
● a lansat albumul său de debut “FRAGIL.” , ce conține 13 piese, în toamna anului 2022 sub egida Electrecord.
● a jucat în primul spectacol de revistă pus în scenă de tinerii din România - revista “Nepoții lui Tănase”, la Teatrul de Revista “Constantin Tănase” din București (decembrie 2018 - iunie 2019), în regia lui Alin Gheorghișan. Au urmat multe alte spectacole de teatru din care menționăm “Sub Aceeași Stea” (în regia lui Petru Georoiu), “Vivat Academia” (în regia lui Andrei Gheorghe) sau “Dacă Noi Ne Iubim” (în regia Julietei Georoiu) – musicalul făcut pe muzica legendarei trupe Holograf.
● a câștigat nenumărate premii și distincții în festivaluri naționale și internaționale. Marele Trofeu al Festivalului “Teleorman Pop Fest” 2022, Marele Trofeu al Festivalului “Mihaela Runceanu” 2022, Premiul Uniunii Muzicologilor și Compozitorilor din România la Festivalul Internațional “George Grigoriu” 2022, Premiul “Best Stage Presence” la Festivalul Internațional “Silver Yantra” din Bulgaria 2019, Premiul pentru “Cel mai bun Actor in Rol Principal” pentru rolul “Eduard” din comedia “Paravan. Doua Telefoane” de Matei Lucaci-Grunberg, în regia lui Petru Georoiu, la Festivalul International de Teatru “Grigore Vasiliu Birlic”, Marele Trofeu al Festivalului de Comedie “ Ștefan Mihailescu-Brăila” și Premiul 1 cu spectacolul “O Floare De Zăpadă” (regia Theodor Andrei) la acelasi festival. În materie de regie a fost premiat inclusiv de binecunoscutul Nae Caranfil cu distinctia de “Cea mai buna regie a unui scurtmetraj” la Festivalul Național de Teatru și Film “Festin” 2022 pentru pelicula “neIntentionat: Un Majorat Confuz” – în regia lui Theodor.
● cel care a descoperit talentul lui Theodor la compoziție este maestrul Dan Dimitriu, compozitor, orchestrator, dirijor.
● a dublat în limba romană personajul “Prince Wednesday (Printul Miercuri)” din serialul animat pentru copii “Daniel Tiger’s Neighbourhood (Cartierul Tigrutului Daniel)” pentru Netflix.

PROFESOR DANSLilian Cărăuș

• Este dansator, coregraf și actor.
• Este absolvent al Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău și în prezent un coregraf remarcabil.
• A participat la diferite concursuri de dans, precum show-urile ,,Dansez printre stele” și “Dansez pentru tine”.
• Lilian este de asemenea și în ansamblul coregrafic din musicalul “Mamma Mia”!
• Este profesor de dans la Victory of Art de 1 an și parte din echipa musicalurilor “Tinderiada” și “Dacă Noi Ne Iubim”, printre multe alte spectacole de-ale noastre cărora le asigură partea coregrafică.
https://victoryofart.com/wp-content/uploads/2021/10/WhatsApp-Image-2021-10-08-at-1.03.36-PM.jpeg
https://victoryofart.com/wp-content/uploads/2023/10/Svetlana-bw.jpeg

PROFESOR DANSSvetlana Gluhova

● Aptitudini: Dans internațional, Folclor
● Director creativ, Coregraf pentru EUROVISION SONG CONTEST 2014-2021
● Coregraf pentru CODREANCA DANCE STUDIO (multiplu campion la dansuri sportive) Chişinău, MD 2016-2022
● Manager creativ "SPACE DANCE COMPANY" (campioni europeni IDO 2014)
● A studiat Academia Teatru, Muzică și Arte Plastice AMTAP Chișinău, Moldova
● AWARDS:
- 2021 Codreanca Studioul de Dans Sportiv Multipli Campioni al Lumi la Dans Sportiv
- 2014 Eurovision Song Contest Cristina Scarlat Team 2014 Space Dance Company I.D.O. European Champions
- 2007 Opera Naţionala Chişinău
- 2004 Carnival Cruise Lines coregraf și dansator Los Angeles, CA, USA
- 2000 Everland Park Corea de Sud

“Folosesc mişcarea şi dansul ca metodă de exprimare pentru a ajuta oamenii să-şi exploreze sentimentele fără a fi neapărat să vorbească sau să comunice în mod traditional.”

PROFESOR REGIE-TEATRUAlexandru Nagy

Este absolvent al secției de Actorie din cadrul Facultății de Teatru a U.N.A.T.C „I.L. Caragiale” București și al programului de master din Marea Britanie – Theatre Directing – East 15 Acting School, London – University of Essex;
• Din 2018 urmează cursurile de Master ale Facultății de Interpretare Muzicală secția Canto Clasic în cadrul U.N.M.B. – clasa profesor Silvia Voinea;
• Ca actor joacă în “10 pentru New York”, ”Peretele” și ”Două liniuțe” de Lia Bugnar , regia Lia Bugnar și ”Konkurs” de Alexander Galin , regia Emanuel Pârvu la Teatrul Metropolis din București dar și în producți ile Teatrului Independenților Profesioniști la Godot Cafe-Teatru: ”Buzunarul cu pâine” de Matei Vișniec , regia Alexandru Bogdan și ”Aeroport” de Ștefan Caraman. ”Dona Juana” de Anca Vizdei, regia Radu Gheorghe la Teatrul Dramaturgilor Români;
• A fost asistentul de regie al lui Horațiu Mãlãele, Victor Ioan Frunzã, Anthony Clark, David Gothard, Mick Davis, Giancarlo del Monaco, Mario de Carlo;
• Director Artistic Fondator al Teatrului Independentilor Profesioniști din 2011;
• A regizat mai multe producții de teatru, printre care: “Body of a woman as a battlefield in The Bosnian War”; “Omul Pubelã”; “Cabaretul Cuvintelor”; “Sobolanul Rege”; “În doi”; “Teatru Vag” de Matei Vișniec, “Tabloul” de Eugène Ionesco, “Proștii sub clar de lunã” de Teodor Mazilu, “Așteptându-l pe Godot” de Samuel Beckett, “Malaga” de Lukas Bärfuss, “Starshitting” de Jean-Lorin Sterian, “Fapte Bune S.R.L.” de Sebastian Ungureanu;
• Este cel mai tânăr regizor de operă din România prin montarea “Il Tabarro” de Giacomo Puccini la Opera din Brașov în 2013;
• În 2014 a montat spectacolul “Ne vom revedea în anul care a trecut” de Ștefan Caraman în terminalul plecãri din Aeroportul International “Henri Coandă”-Otopeni;
• În 2018 joacă un rol important (Mitu) în lungmetrajul “Moon Hotel Kabul” în regia Ancăi Damian, premiat pentru “Cea mai bună regie” la Festivalul internațional de Film de la Varșovia;
• Nominalizat la Gala Premiilor GOPO 2019 ca “Cel mai bun actor secundar” pentru rolul Mitu din “MOON HOTEL KABUL” Regia: Anca Damian;
• Distins în 2019 cu Premiul Președintelui Uniunii Cineaștilor din România pentru performanța actoricească din filmul “Moon Hotel Kabul” Nominalizat pentru Mențiunea Specială din cadrul Bursei Alex. Leo Șerban la Transilvania International Film Festival 2019;
• Din 2018 este Asistent de Regie la Opera Naționalã din Bucureşti.
https://victoryofart.com/wp-content/uploads/2021/10/Untitled.jpg
https://victoryofart.com/wp-content/uploads/2022/12/WhatsApp-Image-2022-12-16-at-00.33.21.jpeg

PROFESOR ACTORIEMircea Constantinescu

• Actor și profesor de actorie
• Absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale”
• Predă actorie la modulul de adolescenți de la Victory of Art.
• El a fost membru al trupei Victory of Art

PROFESOR ACTORIEIoana Dragomir

* Face parte din Trupa Victory of Art din anul 2017.
* Predă actorie la grupele de copii din cadrul Musical Theatre Academy.
* A regizat, împreună cu Julieta Georoiu, spectacolele “Charlie și Fabrica de Ciocolată”, “Atinge-ți Visul”, “Doctor fără voie” și “Alice în Țara Minunilor”.
* Joacă în spectacolele “El Muro”, “Tinderiada” și “Dacă Noi Ne Iubim”, producții marca Victory of Art din cadrul Teen Stage.
* A jucat în filme, precum “Școala de Vară”, “Revederea” și “The Edge”, regizori Bogdan Alexe și Tiberiu Rotărescu.
https://victoryofart.com/wp-content/uploads/2022/11/Untitled-design.png
https://victoryofart.com/wp-content/uploads/2022/11/WhatsApp-Image-2022-11-25-at-20.07.08.jpeg

PROFESOR ACTORIEDiana Colea

Face parte din Trupa Victory of Art din anul 2020.
* Este studentă în anul 2 la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale”, secția Arta Actorului.
* A făcut dans sportiv de performanță.
* Predă dans la grupele de copii din cadrul Musical Theatre Academy.
* Joacă în spectacolele “El Muro”, “Tinderiada” și “Dacă Noi Ne Iubim”, marca Victory of Art, din cadrul Teen Stage.
* A semnat coregrafia spectacolelor “Visul unei nopți de vară”, “Sub aceeași stea”, “Procesul lui Robin Hood”.
* Are propria trupă de dans încă de la vârsta de 15 ani, “The 49ers”, în care dansează și coregrafiază, și a câștigat numeroase premii și trofee la concursurile de dans din toată țara.

Our Weekly Schedule